Transport 14 November

Afgelopen zaterdag 14 November was er weer een transport vanuit Roemenië, 9 honden die eindelijk een goed leven gaan krijgen in Nederland. En ik mocht hier wederom bij zijn om dit prachtige moment voor Stichting Lonelydog’s en hun adoptanten vast te leggen. En geloof mij als echte hondenliefhebber hou je het hier niet bij droog.

De bus kwam dit keer in de ochtend aan, de bus ging open en daar zaten ze dan de lieverds. De eerste 2 die ik zag waren Sky (de witte) en Robbie, ze lagen in hun benche en keken heerlijk rond. Totaal niet zenuwachtig. Sky leunde nog even lekker tegen het voerbakje aan, het leek wel of het haar te lang duurde.

 

 

 

 

 

Maar al snel was Sky aan de beurt en mocht ze haar baasje gaan ontmoeten, nou dit was liefde op het eerste gezicht. Deze mevrouw heeft er zo naar uit gekeken om Sky eindelijk in haar armen te sluiten. Daarna mocht Sky even lopen op een veldje om haar behoefte te doen en haar benen te strekken. Om vervolgens naar haar nieuwe warme mandje te gaan.

 

 

 

 

 

 

Sky doet het nu al een aantal dagen erg goed in haar nieuwe huisje, ze is lekker ondeugend en loopt haar baasje lekker voor de voeten als ze bezig is in de keuken. Kortom een heerlijke pup die de wereld nu eindelijk veilig mag gaan ontdekken met haar nieuwe baasjes.

Lieve Sky zet hem op en geniet van je nieuwe leventje.

 

 

 

Leave a Comment