Over mij

Over Mij:

Hondenfotografie mijn passie!

Ik ben Michelle Hulshof en woonachtig in het mooie Almelo samen met mijn vriend , 2 kinderen en 3 honden (2 oudduitse herders en een kleine mix) . Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van honden.

Het fotograferen begon bij mij al als kind, na schooltijd nam ik mijn camera mee naar de manege om foto’s te maken van mijn hondje en de paarden. Zodra het rolletje vol was moest deze zo snel mogelijk ontwikkeld worden.

De interesse in fotografie is altijd gebleven en ben nu gespecialiseerd in hondenfotografie. Ik kan wel zeggen dat dit echt mijn passie is. 

In mijn fotografie vind ik het belangrijk dat je het karakter vast legt en dat de eigenaar zijn/haar hond erin terug ziet. Ik vind het zelf prettig dat de hond zichzelf mag zijn tijdens de shoot, wil hij graag snuffelen lekker laten gaan. Tijdens de shoot wil ik dat de hond en baas zich lekker op zijn gemak voelen. En je hond hoeft geen kunstjes te kunnen om mooi op de foto te komen, dus maak je daar maar niet druk om. Het enige waar je zelf even aan moet denken is dat je hond er netjes verzorgd uitziet. Kan je hond niet los, geen probleem ik heb een dun lijntje die ik weg kan werken in Photoshop.

Een fotoshoot plan ik het liefst zo vroeg mogelijk, dan heb je mooi zacht licht. En daarbij is het vaak rustiger op buitenlocaties.

Heb je interesse in een fotoshoot neem dan contact met mij op. Tot nu toe ben ik werkzaam in Overijssel maar in overleg is alles mogelijk. Ik ben tevens op Facebook en Instagram te vinden, hier kan je mijn meest recente werk zien. En als je mijn Facebookpagina liked en mij op Instagram volgt mis je niks meer.

En wie weet zien we elkaar tijdens een fotoshoot.

Groetjes Michelle Hulshof Fotografie