Over mij

Over Mij:

Ik ben Michelle Hulshof en woonachtig in het mooie Almelo samen met mijn vriend , 2 kinderen en 2 honden (oudduitse herder en een kleine mix) . Het fotograferen begon bij mij al als kind, na schooltijd nam ik mijn camera mee naar de manege om foto’s te maken van mijn hondje en de paarden. Zodra het rolletje vol was moest deze zo snel mogelijk ontwikkeld worden.

De interesse in fotografie is altijd gebleven maar sinds 2019 ben ik dit regelmatiger gaan doen, totdat ik een oproep voorbij zag komen van een Stichting die zich inzet voor honden in nood. Door hier vrijwilliger te zijn is het allemaal begonnen. Ik fotografeer hier de honden die nog op zoek zijn naar een gouden mandje, tevens help ik nog mee achter de schermen waar nodig.

Al snel kwam er een nieuwe camera en daarop volgde al snel een nieuwe lens. Nu ben ik volop aan het fotograferen en heb een aantal cursussen kunnen volgen, waaronder een cursus bij Bellavie Photoart(Martine de Leeuw).

In mijn fotografie vind ik het belangrijk dat je het karakter vast legt en dat de eigenaar zijn/haar hond erin terug ziet. Ik vind het zelf prettig dat de hond zichzelf mag zijn tijdens de shoot, wil hij graag snuffelen rennen of gek doen, lekker laten gaan. Tijdens de shoot wil ik dat de hond en baas zich lekker op zijn gemak voelen. Als een hond niet op zijn gemak is ga je dit terug zien op de foto. Ik zie de honden graag ontspannen en zelfverzekerd op de foto, wil je hond niet zitten dan hoeft dit ook niet. Je zult misschien wel denken ”mijn hond kan niet zo lang zitten of stilstaan” en dit hoeft ook echt niet. De meeste foto’s die ik heb gemaakt zijn seconden werk. 

De fotoshoot plan ik het liefst zo vroeg mogelijk, dan heb je mooi zacht licht. En daarbij is het vaak rustiger op buitenlocaties.

Heb je interesse in een fotoshoot neem dan contact met mij op. Tot nu toe ben ik werkzaam in Overijssel maar in overleg is alles mogelijk. Ik ben tevens op Facebook en Instagram te vinden.

  • Portfolio

 

Transport 14 November

• 17 november 2020 • blogNo Comments

Afgelopen zaterdag 14 November was er weer een transport vanuit Roemenië, 9 honden die eindelijk een goed leven gaan krijgen in Nederland. …

Transport 5 september Stichting Lonelydog’s

• 11 november 2020 • blog, UncategorizedNo Comments

5 september mocht ik geweldige momenten vastleggen. Hoe leuk en fijn is het om je hondje voor het eerst te zien en …

Vrijwilligerswerk

• 11 november 2020 • blogNo Comments

Naast mijn fotografie ben ik ook vrijwilliger bij Stichting Lonelydog’s die zich in zet voor honden in nood, hierbij moet je denken …

Tarieven familie gezinsshoot

• 28 september 2020 • UncategorizedNo Comments

Wil jij mooie foto’s van jou en je gezin op een mooie buitenlocatie? Dit in een ontspannen sfeer waarbij alle tijd wordt …