Over mij

Over Mij:

Ik ben Michelle Hulshof en woonachtig in het mooie Almelo samen met mijn vriend , 2 kinderen en 2 honden (oudduitse herder en een kleine mix) . Het fotograferen begon bij mij al als kind, na schooltijd nam ik mijn camera mee naar de manege om foto’s te maken van mijn hondje en de paarden. Zodra het rolletje vol was moest deze zo snel mogelijk ontwikkeld worden.

De interesse in fotografie is altijd gebleven maar sinds 2019 ben ik dit regelmatiger gaan doen, totdat ik een oproep voorbij zag komen van een Stichting die zich inzet voor honden in nood. Door hier vrijwilliger te zijn is het allemaal begonnen. Ik fotografeer hier de honden die nog op zoek zijn naar een gouden mandje, tevens help ik nog mee achter de schermen waar nodig.

Al snel kwam er een nieuwe camera en daarop volgde al snel een nieuwe lens. Nu ben ik volop aan het fotograferen en heb een aantal cursussen kunnen volgen, waaronder een cursus bij Bellavie Photoart(Martine de Leeuw).

In mijn fotografie vind ik het belangrijk dat je het karakter vast legt en dat de eigenaar zijn/haar hond erin terug ziet. Ik vind het zelf prettig dat de hond zichzelf mag zijn tijdens de shoot, wil hij graag snuffelen lekker laten gaan. Tijdens de shoot wil ik dat de hond en baas zich lekker op zijn gemak voelen. En je hond hoeft geen kunstjes te kunnen om mooi op de foto te komen, dus maak je daar maar niet druk om. Het enige waar je zelf even aan moet denken is dat je hond er netjes verzorgd uitziet. Kan je hond niet los, geen probleem ik heb een dun lijntje die ik weg kan werken in Photoshop.

De fotoshoot plan ik het liefst zo vroeg mogelijk, dan heb je mooi zacht licht. En daarbij is het vaak rustiger op buitenlocaties.

Heb je interesse in een fotoshoot neem dan contact met mij op. Tot nu toe ben ik werkzaam in Overijssel maar in overleg is alles mogelijk. Ik ben tevens op Facebook en Instagram te vinden.

Groetjes Michelle Hulshof Fotografie

Zaterdag 20 maart was er weer een dag dat er hondjes vanuit Roemenië naar Nederland kwamen. De meesten van jullie weten dat …

Hondenfotograaf Michelle-Almelo-Hengelo-Borne-Ommen-Enschede-Lutte-Denekamp-Fotograaf-Dieren-Hond-Kat-Paard-Studio-Puppy

Pinky Pom Toos

Vorige week een gezellige studiofotoshoot  met Toos en haar baasje Corinne. Corinne heeft haar eigen hondensalon, dus Toos zag er mooi en …

Fotoshoot Jill en Puck

Vorige week woensdag had ik een gezellige shoot van Jill (Amerikaanse Stafford) en Puck (mix). Zij spelen vaak samen in de buurt …