Senior Hondenshoot

Je maatje voor altijd laten vastleggen, een mooie herinnering.Eens komt de dag dat je afscheid moet gaan nemen van je maatje,dit is zo ontzettend moeilijk.De relatie met je hond kan erg speciaal zijn, dit maakt het erg moeilijk om je hond los te laten.En hoe mooi is het om deze band vast te leggen? Een mooie zichtbare herinnering.

Ik kan dit op locatie naar keuze, heb je dit liever thuis dan kan dit natuurlijk ook.

 

Senior honden fotoshoot:

Wil jij mooie foto’s van jou/jullie trouwe viervoeter op locatie? Dit in een ontspannen sfeer waarbij alle tijd wordt genomen zodat je hond mooi word vastgelegd? Dan zou ik je hierbij graag willen helpen. Bij Seniorhonden kan ik ook op eigen locatie komen waar de hond zich helemaal thuis voelt.

Locatie:

Locatie is in overleg

Voor Wie:

Deze shoot is geschikt voor 1 hond

Mijn werkwijze:

Voorafgaand aan de fotoshoot:

Hebben we samen contact over wanneer de shoot gaat plaatsvinden en wat jullie wensen zijn. Zodra de shoot gepland staat vraag ik een aanbetaling van 25€ op korte termijn is vaak mogelijk.

Tijdens de fotoshoot:

Vind ik het erg belangrijk dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt, en werken we samen aan een mooi resultaat. De hond krijgt tussendoor rust, ik vind het erg belangrijk dat de hond wordt vastgelegd zoals hij/zij is.

Na de fotoshoot:

Na deze shoot ontvang je alle foto’s

Deze worden later verstuurd via de mail.