Honden Fotografie

Hondenshoot

Wil jij mooie foto’s van jouw hond op een mooie buiten locatie? Dit in een ontspannen sfeer waarbij alle tijd wordt genomen zodat je hond mooi word vastgelegd? Dan zou ik je hierbij graag willen helpen.

Locatie:

Ik fotografeer meestal op een mooie buiten locatie in een mooi natuurgebied naar keuze. Dit geeft een mooie en rustige sfeer. Op eigen buitenlocatie is dit ook mogelijk. Of heb je zelf wensen kan dit altijd in overleg. Tot nu toe ben ik voornamelijk werkzaam in Overijssel, maar daarbuiten in overleg is ook mogelijk.

Voor wie:

Deze shoot is geschikt voor 1 hond, meer in overleg.

Mijn werkwijze:

Voorafgaand aan de fotoshoot:

Bij het boeken van een hondenshoot wil ik graag van te voren wat meer informatie over je hond ontvangen. Zoals zijn / haar karakter en ook wat ze erg leuk vinden om te doen. Hebben we samen contact over wanneer en waar de shoot gaat plaatsvinden en wat jullie wensen zijn.

Zodra de fotoshoot gepland staat vraag ik een aanbetaling van 25 €

Tijdens de fotoshoot:

Vind ik het erg belangrijk dat iedereen zich op zijn / haar gemak voelt, en werken we samen aan een mooi resultaat. De hond moet er wel netjes uitzien. Tip: Neem een ​​doekje mee om tussendoor de ogen schoon te maken.

Na de fotoshoot:

Ga ik de foto’s bewerken en stuur ik de bewerkte foto’s digitaal naar jullie door, deze zijn voorzien van mijn logo, hieruit kunnen jullie gaan kiezen. Bijbestellen kan kosten hiervoor zijn € 15,00 per foto.

Deze worden later verstuurd via de mail.

 

Op Facebook en Instagram ben ik ook te vinden