Fotoshoot van je Puppy

Een fotoshoot van je Pup hoe gaaf is dat? 

Vaak hoor ik nog ”maar mijn pup luistert nog niet” of ”ik wacht wel tot hij iets groter is”.

Maar een pup hoeft echt niet te kunnen zitten liggen om mooi op de foto te komen. De meeste foto’s die ik heb gemaakt van puppy’s zijn spontane foto’s. Ze gaan dan toevallig zitten of liggen en dan is het aan mij om snel te handelen en een mooie foto te maken.

Vaak kunnen puppy’s ook nog niet loslopen, ook dat hoeft niet ik heb bij onderstaande foto gebruik gemaakt van een dun fotografie lijntje. Deze neem ik standaard mee tijdens een fotoshoot. Daarna is het voor mij makkelijk weg te werken in Photoshop. En dan lijkt het net of je pup los staat.

Dit gebeurt in een rustige ontspannen sfeer en ik neem hier echt de tijd voor. Tussendoor mag de pup ook echt pup zijn, ze mogen lekker zichzelf zijn.

En zeg nou zelf als ze nog zo klein zijn , zien ze er nog zo schattig uit. En deze tijd is zo voorbij, mijn advies leg zoveel mogelijk van deze tijd vast of laat het vastleggen.

Zijn er eventueel kinderen die samen met de pup op de foto willen? Ook dit kan tijdens de fotoshoot. En uiteraard mag je ook zelf op de foto.

Leave a Comment