Een waardig afscheid van je hond.

Meestal komen mijn klanten met de vraag of ik hun hond wil fotograferen op een mooie locatie, nu kreeg ik een hele bijzondere maar ook mooie vraag of ik foto’s wilde maken bij de crematie een hond.

Ik had dit nog nooit eerder gedaan, maar wat een geweldige mooi ervaring. Met een lach en een traan afscheid nemen van je hond. En dit op een geweldige mooie locatie.

 

Ik was nog niet eerder op deze locatie geweest, maar zodra ik er aan kwam rijden kreeg ik een soort van thuis-gevoel. Binnen zag het er super verzorgt uit, een mooie muurschildering van een bos was het eerste wat mij opviel. Alsof je je laatste wandeling in het bos maakt met je beste maatje.

Bij binnenkomst in de kamer waar Whoopi mooi lag opgebaard hing een huiselijke en warme sfeer, hier kon haar baasje alle tijd nemen om afscheid te nemen van haar fotomodel( zoals haar baasje haar noemt). Vrienden en familie mochten tevens afscheid komen nemen van Whoopi.

 

Locatie: Veenrust Huisdieren Crematorium

 

Leave a Comment