Pinky Pom Toos

Vorige week een gezellige studiofotoshoot  met Toos en haar baasje Corinne. Corinne heeft haar eigen hondensalon, dus Toos zag er mooi en tiptop verzorgt uit. S’morgens kreeg ik nog foto’s gestuurd van Toos in bad, geweldig om dit soort appjes van te voren te krijgen. Eenmaal op de locatie waar ik mijn studio heb opgezet was Toos al snel rustig en liep ze lekker een beetje rond. Zo kunnen ze even wennen voor ik aan de slag ga. Ik gebruik nu geen flitslampen maar daglichtlampen. Deze keuze heb ik destijds gemaakt om dat sommige honden de flits niet erg prettig vinden. We hebben  gekozen voor een heerlijke zoetroze achtergrond. En zoals je ziet op de foto’s heeft Toos het erg naar haar zin gehad. Tussendoor heeft ze weer even mogen lopen en kreeg ze wat lekkers van haar baasje. Kortom Toos ik ben trots op je!!! Liefs Michelle Hulshof Fotografie