Fotoshoot in de sneeuw

Vorige week woensdag heb ik een onwijs leuke shoot gehad in de sneeuw. Bo een Labrador van 7 maanden oud mocht een keer in de schijnwerpers. En is het geen plaatje?

We hebben een wandeling in het Nijreesbos gemaakt in Almelo, en tussendoor heb ik momenten gepakt om Bo te fotograferen. Ik let tijdens een shoot goed op de signalen van de hond, ik vind het namelijk erg belangrijk dat zowel baas als hond ontspannen zijn tijdens de shoot. Het moet immers wel een leuke herinnering worden. Tijdens een shoot hoeft de hond niet speciaal te zitten of liggen. De momenten die hieronder staan gebeurden spontaan. En hoe gaaf is het als je hond op de foto staat zoals hij is.

Wil jij nou ook mooie foto’s van je hond, of heb je zelf leuke ideeën? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.