Dog’s in the forest

Dog’s in the forest!!

Je hond vast laten leggen in de natuur een geweldige ervaring en een mooie herinnering van je hond.

Vorige week zaterdag heb ik een portfolio shoot gedaan, dit houdt in dat ik zelf een hondenmodel kies. Ik heb soms zoveel leuke ideeën, en deze kan ik dan kwijt in mijn portfolio shoot. En ik had al een tijdje als wens dat ik een dalmatiër mocht fotograferen, dit is afgelopen week eindelijk gebeurt. Ik ben helemaal blij met het resultaat, en dit was precies wat ik in mijn gedachten had.

Hier hoeft je hond niet strak te poseren ik pas mij aan aan de hond. Ik vraag geen dingen wat de hond niet kan. De hond kan tevens gewoon zijn energie kwijt tijdens de shoot en we wandelen langs mooie plekjes waar we stoppen voor een fotomoment. Wat ik belangrijk vindt is dat de hond word gefotografeerd zoals hij is. En dat het baasje kan zeggen dit is precies zoals ik mijn hond zie.

Deze Shoot is al te boeken vanaf 75€ voor meer informatie klik op Tarieven

Dog’s in the forest een gezellige ontspannen wandeling met mooi fotomomenten.

Dog's in the forestDog's in the forestDog's in the forest