Fotoshoot geboekt wat nu?

I'm Passionate

about capturing…

_N2A0786 web logo
_N2A6312 wpe

Je hebt een fotoshoot geboekt en bent heel nieuwsgierig hoe dit in zijn werk gaat. Hieronder laat ik in stappen zien hoe ik werk en wat je kunt verwachten

Wat kun je verwachten

1

Contact

Tijdens ons contact wil ik een aantal dingen van jouw en je hond weten. Zoals karakter, leeftijd, kleur en ik hoor graag wat je wensen zijn. En we bespreken de locatie.

2

Dag voor de fotoshoot

Een dag voor de fotoshoot stuur ik altijd een herinnering dat morgen de fotoshoot gepland staat. Mocht het in deze periode slecht weer zijn dan hebben we het hier uiteraard over

3

de Fotoshoot

Vandaag is het zo ver de fotoshoot gaat plaatsvinden. we maken een mooie wandeling met de hond en stoppen enkele momenten om de hond te fotograferen. Vindt de hond iets niet prettig dan doen we het niet en pakken we een andere moment.

4

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot ga ik aan de slag om alle foto’s uit te zoeken en een galerij te maken. Deze wordt naar je gemaild en dan is het aan jullie om de foto’s uit te zoeken. Daarna kan ik de foto’s gaan bewerken.

5

De foto's zijn klaar!!!

Wanneer de foto’s klaar zijn zal ik ze via we-transfer naar jullie mailen. Dit zijn grote digitale bestanden die zelf op gewenste formaat kan worden afgedrukt

let’s make creative magic

Happy WordS

from happy clients

The Recent Works

Tips wat je mee kan nemen tijdens een fotoshoot!

Lekkere snacks als beloning, borstel voor de langharige honden, water zodat er tussendoor wat gedronken kan worden.

Mocht je zelf ook graag op de foto gaan samen met je hond dan zou je een

Eu consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat. Lectus magna fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus non. Feugiat in fermentum posuere urna.

Eu consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat. Lectus magna fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus non. Feugiat in fermentum posuere urna.

Time to Make your Dreams Come True

Venenatis a condimentum vitae sapien pellentesque hae morbi tristique senectus. Condimentum lacinia. Enim neque volutpat ac tincidunt vitae semper quis lectus. Ultrices dui sapien eget mi proin sed libero enim. Eu feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl vel.

cropped-N2A3170-web-logo.jpg