Zwart op Zwart

Hou je zelf niet van een te drukke afbeelding voor aan de muur en zou je het liever wat subtieler willen zien? Dan is een studioshoot misschien wel iets voor jou. Ik gebruik hiervoor 2 lampen en een achtergrond (dit keer zwart). In de toekomst is het mogelijk uit meerdere kleuren te kiezen.  Ik gebruik geen flitser en deze shoot zal plaatsvinden in Hengelo.

Vooraf aan een studioshoot wil ik graag weten wat het karakter is van de hond zodat ik hier mee kan rekening houden tijdens de shoot. En natuurlijk wil ik je hond fotograferen zoals hij is. Daarnaast is het ook erg gaaf om de kenmerken van het ras weer terug te laten zien in de foto’s.  En niet geheel onbelangrijk wat wil je zelf graag terugzien.

Dit keer heb ik een zwarte achtergrond gebruikt bij onze oudduitse herder Robyn, is het niet gaaf geworden?

Wil jij nou ook zo’n gave foto? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, tevens is dit mogelijk via whatsapp.